Tele leszünk jobbnál jobb programokkal, íme a 2023-as kazincbarcikai Kolorfesztivál részletei

Megosztás

Három héten keresztül alig látunk ki a programokból Kazincbarcikán augusztus elsejétől. Idén augusztus 1. és 20. között a felhőtlen szórakozásé lesz a főszerep Kolorcityben. Most már a részletes programokat, helyszíneket és időpontokat is megismerhettük.

Hogy mivel készül 2023-ban Kazincbarcika Város Önkormányzata, hogy feledhetetlen emlékeket, élményeket gyűjtsetek augusztusban? Lesznek kiállítások, kocsmatúra, koncertek, tánc, musical, gyermekműsorok és az elmaradhatatlan tűzijáték.

Többek között fellép Majka, a Punnany Massif, a Tankcsapda (ezekre 3 napos fesztiválbérlet is vásárolható a Csónakázó-tó helyszínre), valamint a díjtalan programok részeként Falusi Mariann & a Sárik Péter Trió, a P-Mobil, Kollányi Zsuzsi, a Magna Cum Laude és a Csík zenekar. 

A pontos menetrendet a programfüzetből ismerhetjük meg, amit IDE KATTINTVA érhetünk el. Szintén jól eligazodhatunk a részletes, naptárnézetű verzióban, amit IDE KATTINTVA érhetünk el.

Elővételben váltott jegyek:

Az elővételes (kedvezményes) jegyár az adott eseményt vagy koncertet megelőző utolsó nap pénztárzárásig, online értékesítésnél előző nap éjfélig történő jegyvásárlás esetén érvényes!

Kedvezményes diák és nyugdíjas jegyár:

⇒ 0-3 éves kor között a rendezvények látogatása ingyenes.

⇒ 4-6 éves kor között elővételben, a kazincbarcikai pénztárban váltott jegyek 500 Ft kedvezménnyel vásárolhatók meg.

⇒ Iskoláskorú gyermek esetében érvényes diákigazolvány felmutatásával az elővételben, kazincbarcikai pénztárban váltott jegyek 500 Ft kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. Forrás: Kolorline.hu, Kolorcity.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek